1- حاجی امیری، ا.، صفری، ه.، گردکانه، م.، و نجفی، م. 1392. بررسی سازگاری و مقایسه 15 رقم زیتون ایرانی و خارجی تحت شرایط سرپل ذهاب. علوم باغبانی. 27 (2): 166-177.
2- زینانلو، ع.، ارجی، ع.، تسلیم پور، م.، رمضانی ملک رودی، م. و عظیمی، م. 1394. اثر رقم و شرایط اقلیمی بر ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون. مجله علوم باغبانی ایران. 46: (2): 242 - 233.
3- عجمگرد، ف. 1383. گزارش نهائی پروژه بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام زیتون در شمال استان خوزستان (فاز اول). انتشارات مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول. شماره ثبت: 113/83. 35 صفحه.
4- عجمگرد، ف. 1389. گزارش نهائی پروژه انتخاب ژنوتیپهای برتر زیتون از سطح باغات بارور استان خوزستان. انتشارات مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول. شماره ثبت: 1496/89. 48 صفحه.
5- عجمگرد، ف. 1389. گزارش نهائی پروژه بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام زیتون در شمال استان خوزستان (فاز دوم). انتشارات مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول. شماره ثبت: 771/89. 39 صفحه.
6- عجم گرد، ف.، شفیعی زرگر، ع. 1385. جمع آوری و ارزیابی ژرم پلاسم زیتون(Olea europea L.) استان خوزستان. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 7 (4): 229-242.
7- عجم گرد، ف.، زینانلو، ع. 1392. مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام زیتون در شمال استان خوزستان. مجله به نژادی 1-29 : 579-567.
8- غلامی، ر. 1385. جمعآوری و ارزیابی ژنوتیپ های زیتون کشور. گزارش سالیانه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانشاه. 47 صفحه.
9- نانکلی،ا.، زینانلو، ع. ا.، قنواتی، ف. 1386. دستورالعمل ملی آزمون های تمایز، یکنواختی و پایداری در زیتون. موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال. 30 صفحه.
10. Ben Rouina, B., Trigui, A. and Boukhris, M. 2000. Effect of the climate and the soil conditions on crops performance of the" Chemlali de sfax" olive trees. In Proc. of IV International Symposium on Olive Growing. pp: 285-289. 586 Pages.
11. Guerfel, M., Baccouri, O., Boujnah, D., Chaïbi, W. and Zarrouk, M. 2009. Impacts of water stress on gas exchange, water relations, chlorophyll content and leaf structure in the two main Tunisian olive (Olea europaea L.) cultivars. Scientia Hor. 119(3). 257-263.
12. Jbara, G., Jawhar, A., Bido, Z., Cardone, G., Dragotta, A. and Famiani, F. 2010. Fruit and oil characteristics of the main Syrian olive cultivars. Ital. J. Food Sci. 4 (22): 395-400.
13. Taslimpour, M. R., Zeinanloo, A. A. and Aslmoshtaghi, E. 2016. Evaluating the Performance of Eleven Olive Cultivars in Fars Province of Iran. Int. J. Hort .Sci. Technol. 3 (1): 1-8.
14. Zeinanloo, A., Shahsavari, A., Mohammadi, A. and Naghavi, M. R. 2009. Variance component and heritability of some fruit characters in olive (Olea europaea L.). Sci. Hort. 123 (1): 68-72.