1- ابوطالبی، آ.، و جانپرور، ف. 1389.تاثیر عصاره نعنا و اکالیپتوس بر عر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول. پنجمین همایش ملی ایدههای نو در کشاورزی، دانشگاه آزاد خوراسگان، 85-92.
2- اصغری مرجانلو، آ.، مستوفی، ی.، و شهیبی، ش. 1387.تاثیر اسانس ریحان در کنترل کپک خاکستری در توتفرنگی. فصلنامه گیاهان دارویی، 8 (1): 139-131.
3- اقدس شاهی، م.، و دستجردی، ع. 1395. اثر گیاه جم و اکالیپتوس بر خصوصیات کیفی میوه موز رقم کاوندیش. اولین کنگره بینالمللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صمایع غذایی ایران. دانشگاه تربیت مدرس، تهران. 96-100.
4- اثنیعشری، م.، و زکاییخسروشاهی، م. ر. 1387. فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت. همدان. انتشارات دانشگاه بوعلی سینا، 658 صفحه.
5- اصغری، م. ر.، بابالار، م.، طلایی، ع. ر.، و خسروشاهی، الف. 1385. تأثیر استفاده از اسید سالیسیلیک بر فعالیت آنتیاکسیدانی، تولید اتیلن و فرآیند پیری، آلودگیها قارچی و برخی صفات کیفی میوه توتفرنگی رقم سلوا. رساله دکتری، دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران.
6- امیدبیگی، ر. 1383. تولید گیاهان دارویی. جلد اول، تهران، انتشارات آستان قدس، 347 صفحه.
7- بی نام. 1389. آمارنامه جهاد کشاورزی. استان سیتان و بلوچستان.
8- جلیلیمرندی، ر. 1388. فیزیولوژی بعد از برداشت. ارومیه، انتشارات جهاد دانشگاهی، 276صفحه.
9- حسینی، س. ص.، و چمنی، ا. 1392. بررسی امکان بهبود ماندگاری گل بریده رز رقم رد اولد با استفاده از برخی تیمارهای ارگانیکی و تیوسولفات نقره. مجله علوم باغبانی ایران، 24 (2):31-41.
10- رنجبر، ح.، فرزانه، م.، هادیان، ج.، میرجلیلی، م. ح.، و شریفی، ر. 1387. اثر ضد قارچی چند اسانس گیاهی بر کنترل بیماریهای پس از برداشت توتفرنگی. مجله پژوهش و سازندگی، 81: 55-65.
11- سیاری، م.، بابالار، م.،کلانتری، س.، علیزاده، ه.، و عسگری، م. ع. 1388. اثر اسید سالیسیلیک بر مقاومت بـه سـرمازدگی در انار رقم ملس ساوه درانبار. مجله علوم باغبانی ایران،40 (3): 21-28.
12- صفری، ن.، هتی، ر.، و فرزانه، م. 1393. بررسی تاثیر اسانس سه گونه گیاه دارویی آویشن دنایی، نعنا فلفلی و مرزه خوزستانی در کنترل عامل پوسیدگی کپک آبی سیب. پژوهشهای کاربردی در گیاهپزشکی، 3 (1): 33-19.
13- غلامی، م.، صدیقی، ا.، ساریخانی، ح.، و ارشادی، ا. 1388. اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر عمر انباری و برخی شاخصهای کیفی گیلاس رقم مشهد. 25-28. ششمین کنگره علوم باغبانی کشور، دانشگاه گیلان، رشد، ایران.
14- غفوری، م.، سلیمانی، ع. 1393. کاربرد پس از برداشت اسانس نعنا بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم پوست قرمز طارم). اولین همایش ملی میان وعدههای غذایی. پژوهشکده علوم و غناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی مشهد، ایران.
15- فرهادی، ع.، جلالی، ص.، و نعمتالهی، م. 1388. ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی طالبی کشت شده تحت شرایط خاکپوش پلی اتیلنی رنگی. مجله علوم باغبانی، 40 (3): 95-89.
16- قرهخانی، م.، نصرالهنژاد، س.، صادقی، ز.، و نیکپی، م. 1390. مطالعه تاثیر عصاره گیاهی برخی از گیاهان بر روی قارچ عامل بیماری پوسیدگی قهوهای درختان میوه هستهدار. پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
17- مسکوکی، ع.، و مرتضوی، س. ع. 1383. تاثیر اسانسهای آویشن و زنیان بر کنترل قارچ آسپرژیلوس Aspergilus parasiticus روی گلابی. علوم و فنون کشاورزی،. 8 (2): 207-215.
18. Asghari, M., and Aghdam, M. S. 2010. Impact of salicylic acid on post-harvest physiology of horticultural crops. Trends Food Sci. Technol. 21: 502-509.
19. Atal, C. K., and Kupar, B. M. 1982. utilization of medicinal plants. Regional Research Laboratory, CSIR, India. 877 pp.
20. Bal, E., and Celic, S. 2010. the effect of post-harvest treatment of salicylic acid and potassium permanganate on the storage of kiwifruit. J. Agric. Sci. 16: 576-584.
21. Bandurska, H., Kozlowska, A., and Stroinski, H. M. 2003. The role of salicylic acid in plant response to biotic and abiotic stress. Acta Physiol. Plant. 25(3): 168-176.
22. Bayat, H., Azizi, M., Shoor, M., and Mardani, H. 2011. Effect of ethanol and essential oils on extending vase life of carnation cut flower (Dianthuscaryophyllus cv. ‘Yello Candy’). J. Biol. Sci. 3(4): 100-104.
23. Chillet, M., Lapeyre, D., Bellaire, L. 1996. Poly bag packaging to control the anthracnose of banana. Fruits. 51 (3): 163-173.
24. Cottrell, J. E., Duffus, C. M., Paterson, L., and Mackay, G. R.1995. Properties of potato starch: effect of genotype and growing conditions. Phytochemistry. 40(4): 1057-1064.
25. Deferera, D. J., Zigas, B. N., and Polission, M. G. 2002. The effectiveness of plant essential oils on the growth of Botrytis cinerea, Fusarium sp. and Clavibacter michiganensis subsp. Michiganensis. Crop Prot. 22: 39-44.
26. Feiwen, P., Chen, J., Kong, W. F., Pan, Q. H., Wan, S. B., and Huang, W. D. 2005. Salicylic acid induced the expression of phenylalanine ammonias gene in grape berry. Plant Sci. 169(3): 512-517.
27. Ghoshghalb, H., Arzani, K., Malakoti, M. G., and Barzegar, M. 2008. Review during development and storage of carbohydrates and organic acids and its effect on survival, quality and internal browning of fruit in two varietiesof Asian pear (pyrus serorina Rehd). J. Agr. Sci. Tech. 12 (54): 193-204.
28. Gonasithorn, R., Kanlavanarata, S. 2006. Effect of 1-MCP on physiological changes in banaa. IV International Confrance on Managng Quality in Chaines. ISHS Acta Hortic. 712: 523-528.
29. Hoffman, B. G., and Lunder, L. T. 1984. Flavonoids from Mentha pipertia leaves. Planta Med. 50(4): 361-367.
30. Iserin, P. 2001. Encyclopedies des plants medicinal: identification, preparation, soins. Larousse/ VUEF., 334 pp.
31. Luyckx, A., Lechaidel, M., Hubert, O., and Salmon, F. 2016. Banana Physiological Post-harvest Disorders: MOJ Food Processing & Technology 2 (6): 58-69.
32. Manoj, K., Upendra, N. 2000. Delayed ripening of banana fruit by salicylic acid. Plant Sci. 158 (2): 87-96.
33. Marquenie, D., Michiels, C. W., Geeraerd, A. H., Schenk, A., and Soontjens, C. 2002. Using survival analysis to investigate the effect of UV-C and head treatment on storage rot of strawberry and sweet cherry. Int. J. Food Microbiol. 73: 187-196.
34. Mucciarelli, M., Scannerini, S., Bertea, C., and Maffei, M. 2003. In vitro and in vivo peppermint (Mentha piperita) growth promotion by non-mycorrhizal fungal colonization. New Phytol. 158 (3): 579-91.
35. Okigbo, R. N., and Ikediugwu, F.E.O. 2005. Biological control of post-harvest fungal rot of yams (Dioscorea sp.) with Bacillus subtillis. Mycopathol.
159 (2): 307-314.
36. Peng, L., and Jiang, Y. 2006. Exogenous salicylic acid inhibits browning of
fresh-cut Chinese water chestnut. Food Chem. 94: 535-540.
37. Ploetz, R. C., Zentmeyer, G. A., Nishijima, W. T., and Rohrbach, K. 1994. Compendium of tropical fruit diseases, APS Press, St. Paul, Minn. Ploetz, R. C., J. E. Thomas, and W. R. Slabaugh. (2003) Diseases of banana and plantain. p. 73-134 In: Ploetz, R. C. (ed.), Diseases of tropical fruit crops. CABI International, London, 527 pp.
38. Rao, M. V. N. 1998. Banana. Indian council of Agricultural Research. New Dahlia. India, 64 pp.
39. Sanchez, F. J., Manzanares, M., Andres, E. F., Tenorio, J. L., Ayerbe, L., and Andres, E. F. 1998. Turgo maintenance, osmotic adjustment and soluble sugar and proline accumulation in 49 pea cultivars in response to water stress. Field Crops Re. 59: 225-235.
40. Scot, N.2008. Postharvest Rots of Banana. Published by the College of Tropical Agriculture and Human Resources (CTAHR). Plant Dis. 54: 1-5.
41. Smogyi, M. 1952. Notes on sugar determination. Biol. Chem. 195:19-29.
42. Serrano, M., Martinez-Romero, D., Guillen, F., Valverde, J. M., Zapata, P. J., Castillo, S., and Valero, D. 2008. The addition of essential oils to MAP as a tool to maintain the overall quality of fruits. Trends Food Sci. Tech.19: 464-471.
43. Shafiee, M., Taghavi, T. S., and Babalar, M. 2010. Addition of salicylic acid to nutrient solution combined with postharvest treatments (hot water, salicylic acid and calcium dipping) improved postharvest fruit quality of strawberry. Sci. Hort. 124: 40-45.
44. Wang, L. J., Chen, S. H. J., Kong, W. F., Li, S. H. H., and Archbold, D. D. 2006. Salicylic acid pretreatment alleviates chilling injury and affects the antioxidant system and shock of peach during cold storage. Postharvest Biol. Tech. 91: 244-251.
45. Wilson, C. L., Solar, J. M., Ghaouth, A., and Wisniewski, M. E. 1997. Rapid evaluation of plant extracts and essential oils for antifungal activity against Botrytis cinerea. Plant Dis. 81: 204-210.
46. Zhang, Q. 2004. Effects of polyamines and salicylic acid postharvest storage of Ponkan mandarin. Acta Hor. 632: 317-320.