1- رافضی ر، سبحانی عر، جعفری پ، مشرف قهفرخی غع (1392) گزارش نهایی پروژه بررسی سازگاری و مقایسه ارقام تجاری خربزه و جمعیتهای پیشرفته حاصل از گزینش در مناطق مختلف کشور. مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر. شماره 44029، 25 صفحه
2- سبحانی عر، حمیدی ح (1393) مدیریت تولید و اصلاح خربزه. انتشارات تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی، 225 صفحه
3- شفاءالدین س، وجدانی پ (1376) بررسی تنوع ژنتیکی و اثرات اقلیم روی صفات بذر هندوانههای بومی ایران. نهال و بذر 13 (3): 52-41
4- Fageria MS, Arya PS, Choudhary AK (2001) Vegetable breeding. Kalyani publisher. pp. 25
5- Feher T (1993) Watermelon: Genetic improvement of vegetable crops. Pergmon Press. Oxford. Newyork. pp. 36
6- Kallo G (1988) Vegetable breeding. Vol. I. CRC press. pp. 48
7- Mecreith J, Nelson D, Grament H (1993) Genetic improvement of vegetable rops. Perganion Press. India. pp. 28
8- Peterson CE (1975) Plant introduction in improvement of vegetable. Hort. Sci. 10: 575-580
9- Singh PP, Thinrd TS, Lal T (1996) Reaction of some muskmelon genotypes against pseudoperonopora cubensis unde field and artificial epiphytoic conditions. Indian Phytopath. 49(2): 188-190
10- TahaM, Omara K, ElJack A (2003) Correlation amon growth, yield and guality characters in cucumis melo L. Cucurbit Genetics Cooperative Rep. 26: 9-11
11- Zalapa JE, Staub JE, McCreight JD (2006) Gen. means analysis of plant architectural traits and fruit yield in melon. Plant Breed. 125: 482-487